Najaarscompetitie tafeltennis weer begonnen

Waddinxveen – Bij tafeltennis is de najaarscompetitie weer begonnen. Tafeltennisvereniging Kwiek heeft 2 jeugdteams in kunnen schrijven. Gelukkig heeft Kwiek een aantal nieuwe senioren leden kunnen verwelkomen zodat het senioren teams op peil blijft. Wel is er een verschuiving van de reguliere competitie waarin er 3 tegen 3 gespeeld wordt naar de DUO competitie waarin 2 tegen 2 gespeeld wordt.

Jeugd team 1 kende vorige week een moeilijke start maar deze week hebben ze laten zien dat ze er voor willen vechten. Ze kwamen met een 7-3 overwinning thuis.
Team 2 had vorige week met 6-4 gewonnen. Ook dit keer lukte ze het om te winnen. Met een duidelijke 7-3 werd de terugreis aangevangen.

Bij de senioren waren er wisselende resultaten te zien. Sommige teams moesten genoegen nemen met een duidelijk verlies, anderen teams verloren net aan. Team 1 wist tegen Vriendenschaar Gouda een gelijke stand te scoren. Uitslag 5-5. Team 4 wisten met 6-4 te winnen van TTVN Nieuwkoop. Team DUO 2 weet al 2 wedstrijden met 5-0 te winnen en staan fier aan kop. DUO 3 kwam met een overwinning van 4-1 tegen Flamingo’s thuis.

Kwiek blijft op zoek naar nieuwe leden. Mocht u interesse hebben om te kijken of u tafeltennis ook zo leuk vind schroom niet en kom een keertje kijken. Op dinsdagavond is de vrije speelavond voor senioren en op woensdagavond is de trainingsavond voor de jeugd.
Vereniging Kwiek heeft een nieuwe website. Hierop is alle informatie te vinden m.b.t. de vereniging. https://www.ttv-kwiek.nl

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook