TTV Kwiek benoemt Dick Sol tot erelid

dick-sol-erelidWaddinxveen – Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering zijn er binnen het bestuur van  tafeltennisvereniging Kwiek, een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hierdoor heeft de vereniging een nieuwe impuls gekregen om de toekomst enthousiast tegemoet te zien.

De leden Dick Sol, Wim de Wit en Arie Fokker zijn afgetreden uit hun bestuursfunctie en worden opgevolgd door Anita de Jong (secretaris), Roy Hornung (algemeen bestuurslid) en Chris van der Poel (voorzitter barcommissie).

Zowel Dick Sol als Wim de Wit worden geroemd voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Voormalige secretaris Dick Sol werd diezelfde avond nog benoemd tot erelid van de vereniging wegens zijn jarenlange en buitengewone inzet voor de club.

Najaarscompetitie

De uitslagen in de competitie laten zien dat Kwiek het momenteel goed doet. Beide jeugdteams hebben hun laatste wedstrijd met 7-3 gewonnen.

Ook bij de senioren zien we dat de meeste teams het goed doen mits ze in de juiste klasse zijn ingedeeld. Jacques Brand en Rob Kappé van team DUO 3 wisten hun wedstrijd tegen Sorry uit Oud-Beijerland met 5-0 te winnen.

DUO 2, bestaande uit John van der Meij en Paul van der Hart, wonnen hun wedstrijd met 4-1. Dit team staat nu ruim aan kop in hun poule en stevent op een kampioenschap af.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook