Clubkampioenschappen A

Vrijdag 13 januari was het kampioenschap van de A-poule.  Er waren 14 personen welke ingedeeld waren in 2 poules. Ook deze avond waren er weer mooie wedstrijden te zien.Na de poule wedstrijden gingen de beste 4 van iedere poule door naar de kwartfinale. Hierna werd de halve finale gespeeld.  De strijd voor de 3e en 4e plek ging tussen Kees Vos en Wim van Wageningen. Wim wist deze spannende strijd net aan te winnen. Daarna was de finale tussen Maurice Kuijvenhoven en Ronald Verboon. Ondanks dat Ronald pittig partij bood wist Maurice met duidelijke cijfers te winnen. Maurice is voor de 3e achtereenvolgende jaar kampioen van Kwiek.

Vanaf week 4 begint de voorjaarscompetitie van de NTTB. Kwiek doet hieraan mee met 6 senioren teams, 5 DUO senioren teams en 2 jeugdteams. We hopen op spannende wedstrijden met mooie uitslagen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook