Update voorjaarscompetitie 2017.

De jeugdteams hebben 3 speelronden gespeeld. Team 1 heeft tegen Docos met 2 man toch 4 punten kunnen halen. De laatste wedstrijd was tegen HTTV-070. De jongens waren op dreef want ze wonnen met 9-1. Voortreffelijk gedaan! Team 2 is ingedeeld in een sterke 3e klasse. De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Papendrecht. Zowel Twan als Raymond wisten 2 van hun 3 partijen te winnen, zodat de uitslag gelijk eindigde (5-5). De volgende wedstrijd was tegen Twenty-one Up. Thijs won al zijn partijen maar het bleef hierbij. Einduitslag verloren met 3-7.

De senioren zijn op de helft van de competitie dus hebben alle tegenstanders 1 keer gehad.
Kwiek 1 staat fier bovenaan met 5 punten voorsprong op nummer 2 Play Fair. Ze hebben van Scylla en Twenty-One Up met 9-1 gewonnen. Docus uit werd met 4-6 gewonnen. Kwiek 2 staat 2e in de poule. Er werd met 3-7 gewonnen van Xerxes en met 6-4 van Pitt. De belangrijke wedstrijd tegen Vriendenschaar wisten ze niet te winnen, zodat Vriendenschaar aan kop staat. Kwiek 3 staat netjes in het midden van de poule. Ze moesten hun meerdere erkennen tegen Overschie en Pitt. Maar de laatste wedstrijd tegen Alexandria werd weer met duidelijk cijfers gewonnen. De heren werden met 8-2 naar huis gestuurd. In de poule van Kwiek 4 is het spannend. De teams zitten dicht bij elkaar qua punten. Tegen Reeuwijk was het 5-5, van ISV Gouda werd nipt verloren met 6-4 en tegen Het Centrum was het wederom 5-5. Kwiek 5 wist van NTTC met 6-4 te winnen. De volgende wedstrijd was helaas verloren met 8-2 bij TOP. En ook tegen SIOK kwamen ze niet verder dan 2-8. Het team staat nu 5e in de poule. Kwiek 6 doet het goed. Er werd met 7-3 gewonnen van Reeuwijk. TTVN Nieuwkoop was moeilijker maar werd gewonnen met 6-4. En tegen Vriendenschaar was dezelfde uitslag. Ze staan 2e in hun poule.

DUO 1 speelt in een hogere klasse. De Pingwins waren met 4-1 te sterk. Ook werd de wedstrijd tegen Play Fair met 4-1 verloren. De laatste wedstrijd tegen Alexandria werd met een mooie 4-1 gewonnen.
DUO 2 staat in hun poule op een 2e plaats maar er dienen nog inhaalwedstrijden gespeeld te worden. Van Overschie werd met 3-2 verloren maar tegen Alexandria werd er gewonnen met 3-2. DUO 3 is dit seizoen gepromoveerd en dat is in de uitslagen te zien. ISV Gouda won met 2-3 en TOG met 5-0. De laatste wedstrijd werd met 1-4 van Scyedam verloren. Een troost is het dat de meeste wedstrijden net aan verloren worden. DUO 4 heeft met 5-0 gewonnen van Vriendenschaar, maar de week daarop werd met 5-0 verloren van ISV Gouda. Tegen Taverzo wist Bert Maas in een spannende wedstrijd een partij te winnen, zodat de uitslag 1-4 bleef. DUO 5 hebben het moeilijk gehad de laatste wedstrijden. Ze moesten tegen de koplopers NTTC en Diveko en verloren beide wedstrijden met 5-0.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook