Team 1 gehuldigd kampioen

De voorjaarscompetitie voor de senioren is voorbij. Tafeltennisvereniging Kwiek kan 1 team huldigen als kampioen. Team 1 is overtuigend kampioen geworden met 6 punten voorsprong op de nummer 2. Ze promoveren in het najaar naar de 1e klasse. Het team is tijdens het jaarlijkse paastoernooi gehuldigd.

De jeugd moet nog 1 wedstrijd spelen. Bij team 1 is het spannend. Ze wonnen afgelopen zaterdag met 10-0 van hun tegenstander TOGB en staan nu nog maar 3 punten achter op koploper Vriendenschaar.
Team 2 staat onderaan in hun poule maar toch vechten ze hard om ook hun partijtjes te winnen.

Komende vrijdag 21 mei staat er bij Kwiek een onderling toernooi op het programma tegen TTV Reeuwijk. En op vrijdag 2 juni verheugt iedereen zich op het eindtoernooi. Verder willen wij iedereen van Kwiek uitnodigen op dinsdagavond 9 mei voor een testevent van Game11. Er wordt een demonstratie gegeven en er is gelegenheid tot uittesten speelmateriaal en aanschaf van speelmateriaal.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook