Start seizoen tafeltennisvereniging Kwiek met nieuwe jeugdtrainer

nieuwe jeugdtrainerNa vijf jaar is Leoni Veldhuis gestopt met training geven aan de jeugd van Kwiek. Tijdens haar laatste training is ze verrast met een aardigheidje en werd ze bedankt voor haar inzet. De jeugd heeft onder haar begeleiding grote stappen gemaakt in hun tafeltennis ontwikkeling en hebben mooie resultaten behaald in deze periode.  Inmiddels komt het 1e team zelfs uit in de promotieklasse en is daarmee nog maar één stapje verwijderd van de landelijke competitie. Door dit besluit stonden wij wel voor een probleem “wie gaat de jeugd training geven.”

Gelukkig kunnen we met trots melden dat het gelukt is een opvolger te vinden. Met ingang van woensdag 6 september komt Sjaak Loef de training bij Kwiek verzorgen. Sjaak is eerder al lid en jeugdtrainer geweest van Kwiek. Net als Leoni is ook hij in het bezit van de nodige diploma’s om tafeltennistraining te mogen geven. Sjaak is één training komen kijken en het kriebelde meteen bij hem om aan de gang te gaan. Sjaak heeft er veel zin in en hij hoopt de jeugdleden te kunnen aansteken met zijn enthousiasme voor het tafeltennisspel.

Een van onze sponsors “Fokker Schilderwerken” heeft aangeboden om voor alle competitiespelers een trainingspak ter beschikking te stellen. Wij hebben dit prachtige aanbod als bestuur natuurlijk niet afgeslagen en daarmee kunnen wij alle competitiespelers zeer binnenkort blij maken met een nieuw trainingspak van Butterfly.

Het seizoen is begonnen en de competities gaan volgende week van start. Het eerste jeugdteam mag promotieklasse gaan spelen. Het 2e team is samengesteld uit Kwiek jeugd samen met twee jeugdleden van TZM uit Moerkapelle. Bij de senioren gaan er 5 reguliere teams en 4 DUO teams meedoen aan de najaar competitie.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook