Najaarscompetitie in volle gang

De najaarscompetitie is nu vier weken onderweg. Er is al een beetje te zien wat de sterke en minder sterke teams in een poule zijn.
Het eerste jeugdteam is promotieklasse gaan spelen. Berend, Marcel en Robin doen het goed. Na vier speelronden staan ze op de derde plaats in hun poule. Ze hebben van de koploper met 6-4 gewonnen, dus wie weet gaan ze nog een plekje stijgen.
Het tweede jeugdteam is samengesteld uit Kwiek jeugd Thijs de Kogel en Twan Tromp, samen met Rein van Meegen en Martijn de Waard van TZM uit Moerkapelle. Dit team speelt in de 4e klasse en staat momenteel op de vijfde plaats. De jongens moeten nog een beetje wennen aan de nieuwe samenstelling, maar dit zal vast wel goed komen.

Bij de senioren reguliere competitie zien we dat zowel het tweede als het derde team meedoen om de eerste plek in hun poule in de 4e klasse. Team 2 staat 1 punt achter PITT ’75. Team 3 staat bovenaan in de poule maar ze hebben wel een wedstrijd meer gespeelt dan OTTV, die nummer twee staat.
Bij de DUO competitie staat team 1 fier bovenaan. Team 2 doet het ook goed en is samen met TZM in gevecht om de koppositie. Bij team 4 weet Jan Visser zijn eerste wedstrijdjes te winnen. Mede hierdoor en de winstpartijen van Ab Romein en Anton Metselaar, staan ze op een gedeelde derde plaats.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook