Verlies voor 1e jeugdteam tafeltennisvereniging Kwiek

Het eerste jeugdteam heeft zaterdag uit tegen de koploper Spinmill gespeeld. Ondanks dat er met 6-4 verloren werd, waren het mooie spannende wedstrijden waarbij de uitslag beide kanten op kon vallen. Marcel de Rooij wist twee partijen te winnen, Robin Maas en Berend van Beuzekom ieder een partij. Het tweede jeugdteam had het zwaar tegen Vriendenschaar. Twan Tromp heeft een partij gewonnen, zodat de einduitslag 9-1 verlies geworden is.

Bij de senioren zijn er 2 DUO teams die het goed doen. DUO 1 staat na 7 wedstrijden bovenaan met 3 punten voorsprong op TOGB. DUO 2 is gedeeld nummer 1 samen met TZM. DUO 3 moet snel punten gaan scoren anders wordt het vrezen voor degradatie. Hetzelfde geldt voor het team regulier 1. De 1e klasse zal uiteindelijk net te moeilijk zijn. De andere teams presteren naar behoren en kunnen zich goed handhaven in de huidige klasse. Er zijn in de najaarscompetitie nog 3 wedstrijdenronden te gaan.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook