Einde najaarscompetitie

Waddinxveen – Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd voor de jeugdcompetitie dit najaar. Vorige week wist het eerste team met 8-2 te winnen van TOGB. Deze week moesten ze spelen tegen VVV in Leidschendam. Het lukte Marcel de Rooij om 3 partijen te winnen, Robin Maas won 2 partijen en helaas Berend van Beuzekom dit keer nihil. Team 1 kwam dit seizoen uit in de Promotieklasse en wist als promovendus knap als tweede te eindigen in hun poule.
Het tweede jeugdteam speelde hun laatste wedstrijd uit tegen Tavernie. Thijs de Kogel won alle drie zijn partijen, Twan Tromp twee van de drie partijen en Rein van Meegen lukte het niet om een partij te winnen. De einduitslag bleef op 5-5 steken.

De senioren competitie was al eerder beëindigd. Dit seizoen bleven de meeste teams steken in de klasse waar ze ingedeeld zijn. Alleen Duo team 1 wist kampioen te worden. Qua punten staat Kwiek gelijk met TOGB, maar doordat ze 2 keer van TOGB wisten te winnen hebben zij recht op het kampioenschap. Goed gedaan en van harte gefeliciteerd heren Kees Vos, John van der Meij, Marcel de Rooij en Berend van Beuzekom! Regulier team 5 wist zich dit seizoen zelfstandig te handhaven in de 5e klasse. Regulier team 1 en Duo teams 3 en 4 eindigden onderin hun poule en zullen moeten vrezen voor degradatie.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook