Kerstdubbeltoernooi

Op vrijdag 22 december was het weer tijd voor het jaarlijkse kerstdubbeltoernooi. Er waren dit jaar ook weer een aantal oud leden van Kwiek uitgenodigd. Hierdoor waren er meer dan 20 personen die meededen aan het toernooi. Tevens kwamen er mensen gewoon voor de gezelligheid kijken. Gezellig!
Door de organisatie waren er 3 poules gemaakt. Je mocht diverse wedstrijden spelen, maar iedere keer met een andere dubbelpartner tegen een tegenstander ook in een andere samenstelling. Zo ontstonden er verrassende wedstrijden. Er werd gestreden voor de overwinning maar het principe gezelligheid stond voorop.
Groot was de verrassing op het moment dat Paul van der Hart zelfstandig binnen kwam lopen. Hij kwam samen met Anja kijken hoe het met zijn cluppie Kwiek gaat. Het was fijn te zien dat, ondanks alle tegenslagen, Paul genoot van het feit dat hij weer in staat is bepaalde dingen te ondernemen.
Ondertussen was er een kaartgroepje ontstaan zodat de gezelligheid in de kantine verder ging. Op het eind van de avond was er voor elke deelnemer een prijsje, zo ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

In het nieuwe jaar 2018 begint Kwiek met de clubkampioenschappen. Op vrijdag 12 januari is de B-poule en vrijdag 19 januari de A-poule. De indeling wordt bepaald op basis van de je ranking. De grens is getrokken bij 1.000 punten. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben, ga dan gauw naar de website van Kwiek en geef je op.

Inmiddels is de voorlopige indeling voor de voorjaarscompetitie bekend gemaakt. De competitie gaat van start vanaf week 4 (22 t/m 27 januari).

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook