Robin Maas clubkampioen B-poule

Gisterenavond 12 januari werd het clubkampioenschap B-poule gehouden. Bij de voorinschrijving waren er 11 leden die zich opgegeven hadden. Er waren 2 poules gemaakt zodat je een aantal wedstrijden kon spelen. De nummers 1 en 2 van beide poules gingen door naar de halve finale.
De halve finales was de ene partij tussen Harry Plugge en Arie Fokker en de andere partij ging tussen de jeugdleden Robin Maas en Berend van Beuzekom. Deze partijen werden gewonnen door Robin en Harry zodat dit de finale partij werd.
De strijd om de derde en vierde plaats, dus tussen Arie en Berend, was een spannende partij. Na een spannende 5-setter was het Berend die won en eiste daarmee de derde plaats voor zich op.
Ondertussen was het het al behoorlijk laat geworden maar de belangrijkste partij, de finale, moest nog gespeeld worden. In de poulewedstrijd was het Harry gelukt om van Robin te winnen dus zou het in de finale weer lukken? Ook deze wedstrijd werd pas beslist in de vijfde set, maar dit keer was het Robin die aan het langste eind trok. Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap Robin Maas!
De 4 spelers van de halve finales zijn uitgenodigd om volgende week mee te doen met het clubkampioenschap A-poule.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook