Klinkende uitslagen voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is nu drie weken onderweg en er zijn al mooie resultaten te zien.
Het eerste team wist de onderlinge wedstrijd tegen hun naaste concurrent Tavenu met 7-3 te winnen. De teams deden qua niveau niet veel voor elkaar onder. Dit resulteerde in spannende wedstrijden met mooie rally’s en strijd tot het eind. Ze hebben na 3 wedstrijdronden al 7 punten voorsprong op de nummer 2.
Team 3 doet ook serieus mee om het kampioenschap. Vorige week werd met 9-1 gewonnen van Het Centrum en deze week werd Flamingo’s verslagen met 8-2. Ze staan bovenaan met een puntje meer op PITT ’75. Komende donderdag wacht de uitwedstrijd tegen PITT ’75, hier zal een belangrijke stap gemaakt moeten worden.
Team 4 wist deze week overtuigend te winnen uit tegen TOGB. Er werd met 8-2 gewonnen.
Kwiek 5 staat ook bovenaan in hun poule. Afgelopen vrijdag werd er uit bij Vriendenschaar met 4-6 gewonnen van de nummer twee. Ze hebben nu 3 punten voorsprong.
Team DUO 1 wist uit met 0-5 te winnen van Scyedam. Ze hebben deze punten hard nodig.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook