Voorjaarscompetitie halverwege

De meeste teams hebben vijf wedstrijden gespeeld en hiermee is de voorjaarscompetitie halverwege.
Team 1 speelde deze week tegen PITT ’75 en wist deze wedstrijd te winnen met 6-4. Dit team heeft 4 punten meer dan Tavenu en staat bovenaan in hun poule.
Team 2 heeft problemen met het uitkomen van drie spelers per wedstrijd. Twee keer is het niet gelukt een invaller te vinden en waarschijnlijk zijn ze daardoor al een aantal punten misgelopen. Dit resulteert in een voorlopig laatste plaats, maar het vertrouwen is er wel dat dit in de 2e helft van de competitie goed gaat komen.
Team 3 heeft een paar wedstrijden met duidelijke cijfers gewonnen. Ze staan bovenaan in de poule en hebben 9 punten meer dan de nummer twee PITT ’75.
Nadat team 4 met 2-8 gewonnen had van Xerxes zag het er goed uit. Deze week was PITT ’75 duidelijk te sterk voor Kwiek en werd er met 9-1 verloren, alhoewel er een aantal wedstrijden maar net aan verloren werden door Kwiek. Kwiek 4 staat nu vierde in de poule.
Kwiek 5 moest deze week tegen Smash KC spelen. De uitslag werd 5-5, Henk Vermeulen won 3 partijen en Piet van Es won er 2. Dit team presteert constant en staat bovenaan met 2 punten voorsprong op Vriendenschaar.
Kwiek 6 probeert uit de degradatiezone te blijven maar zal meer punten moeten verzamelen. Ze lopen 1 wedstrijd achter dus hopelijk grijpen ze de kans om hier het verschil te maken.
Team DUO 1 heeft tegen 21Up een mooi resultaat gespeeld door met 2-3 te winnen. Hierdoor gaat het ze misschien lukken te handhaven in deze klasse.
Team DUO 2 heeft deze week met 2-3 gewonnen van DFC. Anita Luijckx won beide partijen en Corine van de Herik wist 1 partij te winnen maar verloor haar andere partij nipt met 14-12 in de vijfde game. De dubbelpartij ging in de vijfde game ook naar DFC.
Team DUO 3 heeft ook pas 4 wedstrijden gespeeld maar staat momenteel op een nette derde plaats in de poule. De laatste gespeelde wedstrijd werd met 4-1 verloren van koploper NN Rotterdam.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook