Seizoen afgesloten met een eindtoernooi

Om het seizoen bij tafeltennisvereniging Kwiek af te sluiten was er een onderling toernooi georganiseerd. Er werd deze avond niet met de eigen batjes gespeeld maar met speciale hardbats. Het grote verschil tussen het moderne bat en het hardbat plankje is, dat er vrijwel geen effect mee gegeven kan worden. Hierdoor hebben ‘mindere’ spelers meer kans om van een ‘betere’ speler te winnen. Deze hardbat plankjes worden ook wel schuurpapierplankjes genoemd.

Er waren 12 leden op het eindtoernooi afgekomen. Dit zorgde dat er twee poules van zes personen  gemaakt konden worden. Ondanks de warmte werd er bij de meeste wedstrijden gestreden om de winst. Het zorgde in ieder geval voor verrassende uitslagen en veel lol.

Na de poule wedstrijden werd de finale gespeeld tussen Kees de Vos en Wim van Wageningen.

Je kon merken dat de warmte zijn tol begon te eisen. Na een spannende en attractieve strijd werd de titel gewonnen door Wim van Wageningen.

Het seizoen is nu bij Kwiek zo goed als afgelopen. De leden gaan zich nu opmaken voor de najaarscompetitie welke na de zomervakantie weer van start zal gaan.

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook