Wisselende prestaties najaarscompetitie

De najaarscompetitie is alweer halverwege. De prestaties zijn wisselend. Sommige wedstrijden worden op een mooie manier gewonnen en andere, ogenschijnlijk makkelijk te winnen partijen, worden verloren. Zo zie je maar weer, het balletje kan raar rollen. Natuurlijk tellen de prestaties, maar gezelligheid is het belangrijkste.

Het eerste team is gepromoveerd naar de 1e klasse en presteert naar behoren. Maurice Kuijvenhoven heeft 9 van zijn 12 gespeelde wedstrijden gewonnen.
Team 2 is ook gepromoveerd. Ze hebben het moeilijk en staan momenteel onderaan. Hopelijk lukt het dit team om in de tweede competitiehelft meer wedstrijden te winnen zodat ze degradatie kunnen ontlopen.
Team 3 heeft dit seizoen hulp gekregen van Govert van Klaveren. Govert was al eerder speler bij Kwiek. Hij staat nog op 100 %, heeft al zijn 12 wedstrijden gewonnen. Het team staat 2e in de poule achter het sterke Xerxes.
Team 4 komt uit in de 5e klasse en staat halverwege hun poule.
Ook team 5 speelt in de 5e klasse. In deze poule staan meerdere teams vlak bij elkaar zodat er verschillende wedstrijden gelijkwaardig gespeelt worden.

DUO team 1 heeft de laatste 2 wedstrijden met duidelijke cijfers gewonnen en staan op een veilige 4e plaats.
Het DUO team 2 valt het spelen in de 3e klasse moeilijk. Marcel de Rooij speelt goed en wint 75% van zijn wedstrijden.
Bij DUO team 3 heeft Anita Luyckx voor de punten gezorgd. Ze heeft 9 van de 10 wedstrijden gewonnen.
DUO team 4 speelt in een kleine poule en hoeft daardoor jammer genoeg minder wedstrijden te spelen. Ze doen het goed en staan op een mooie 2e plaats.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook