Najaarscompetitie afgelopen.

Na 10 gespeelde wedstrijdronden is de najaarscompetitie voor tafeltennisvereniging Kwiek weer afgelopen. Ondanks dat er geen team het kampioenschap heeft gehaald zijn er toch mooie resultaten gehaald.

Het eerste team heeft, na de promotie vorig seizoen, zich netjes gehandhaafd met een 4e plaats in de 1e klasse. Helaas lukte dit het tweede team niet. Ook dit team was gepromoveerd maar ze zijn laatste geworden in hun poule waardoor ze weer degraderen.
Het derde en vierde team hebben goed gepresteerd en zijn respectievelijk 2e en 4e geworden in hun poule. Dit betekend handhaving in dezelfde klasse. Voor het vijfde team is het op het laatste moment minder goed afgelopen. Doordat de laatste wedstrijd verloren werd zijn ze laatste in de poule geworden en degraderen ze volgend seizoen.

Bij de DUO competitie handhaaft het eerste team zich met een 4e plek. Het tweede team is 5e geworden in hun poule. Het derde en vierde DUO team zijn 4e en 3e geworden in de poule en spelen volgend seizoen in dezelfde klasse.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook