Team 2 doet goede zaken

De competitie is onderweg. De belangrijkste taak is om wedstrijden te winnen, punten pakken om zo je positie veilig te stellen in je poule en uit de degradatiezone te blijven. Maar ja, de bal is rond. Zo zal je zien dat soms wedstrijden die je eigenlijk moet winnen net niet gewonnen worden. Of dat er verrassende uitslagen te zien waarbij het opeens wel alles lijkt te lukken.

Team 2 wist van Trefpunt met 10-0 te winnen. Tien belangrijke punten in aanloop naar het kampioenschap. Dit compenseerde het onverwachte verlies van vorige week tegen concurrent OTTV. Het team staat na vier gespeelde wedstrijden bovenaan in de poule.
Team 1 moet knokken voor hun punten en staat momenteel in de gevarenzone. Gelukkig wisten ze met 6-4 van DOING te winnen.
Team 3 heeft gelijk gespeeld tegen Xerxes, 5-5. De andere wedstrijden werden twee keer met 6-4 gewonnen en een keer verloren met 4-6. Daardoor staan ze halverwege hun poule. Team 4 had vorige week een knappe overwinning op Papendrecht gehaald. Helaas, deze week verloren ze uit tegen Combat met 3-7. Team 5 doet het goed en heeft gelijk gespeeld tegen TOP.

Team DUO 1 presteert boven verwachting. Ze hebben al drie wedstrijden met 4-1 gewonnen. Het team DUO 2 heeft met 3-2 verloren uit tegen Shot ’65.
Dit was ook de uitslag van de wedstrijd van DUO 3 tegen Lekpongers. Helaas wist DUO 4 tegen Vriendenschaar geen partij te winnen. Uitslag 0-5.

Tafeltennisvereniging Kwiek is opgericht in februari 1949, dus de vereniging bestaat dit jaar 70 jaar. Dit heugelijke feit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Komende vrijdag is er voor de leden een feest!

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook