Tafeltennisvereniging Kwiek viert 70 jarig bestaan.

 

Afgelopen vrijdag was het feest bij tafeltennisvereniging Kwiek. De vereniging bestaat dit jaar 70 jaar, dit moest natuurlijk gevierd worden! De leden waren uitgenodigd en er was een laddertoernooi georganiseerd. We vonden het zeer leuk te zien dat bijna alle leden naar het feest gekomen waren. Verheugd waren we met het feit dat ons oudste lid, de heer Martin Oosterom (87 jaar), ook aanwezig was. De heer Oosterom slaat nog regelmatig een balletje op de gezellige recreanten vrije inloop op woensdag middag.

Na een openingswoord van voorzitter Sjaak Kuijf was het buffet geopend. Er waren heerlijke zelf gemaakte macaroni- en huzarensalades en de plaatselijke pizza bakker had een aantal pizza’s bezorgd. Dus er was genoeg keuze en iedereen kon naar wens opscheppen.

Nadat de buiken gevuld waren, was het tijd voor het laddertoernooi. De namen van de deelnemers waren op het bord gehangen. De bedoeling is bij een laddertoernooi dat je een lid, welke hoger op de ladder staat, mag uitdagen voor een wedstrijdje. Doordat men in verschillende klassen speelt krijgen de lager in klasse spelende leden een aantal punten voorsprong. Als de uitdager de partij gewonnen heeft dan wisselen de 2 spelers van plaats op het bord. Zo werd er gestreden tot het bittere eind.

    

Ondertussen was het rond de bar een gezellige boel. Jan Visser verzorgde de muziek, dus aan sfeer ontbrak het zeker niet. Ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan waren de oude bewaarde krantenartikelen en foto’s in een map gestopt welke ter inzage lag op de bar. Zo werden herinneringen opgehaald uit het verleden van Kwiek.

 

Het was een zeer geslaagd en gezellig feest!

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook