Voorjaarscompetitie bijna afgelopen

Er is nog een wedstrijdronde te gaan in de voorjaarscompetitie bij TTV Kwiek.

Team 1 gaat voor behoud in de 1ste klasse. Dit moet gaan lukken, zeker nu ze met 3-7 hebben gewonnen bij Doing. Team 2 speelde uit bij Trefpunt en ze wisten met 3-7 te winnen. Het team staat na een paar sterk gewonnen wedstrijden met 7 punten voor op de nummer 2 OTTV. Het kampioenschap kan ze niet meer ontgaan. Team 3 heeft afgelopen week bij Xerxes met 7-3 verloren. Ze staan op de 3e plaats in de poule. Ook wist team 4 helaas niet te winnen. Het werd bij Pitt ’75 7-3. Dit team blijft in de 5e klasse spelen. Team 5 speelde 5-5 gelijk bij Vriendenschaar. Voor hun geldt ook behoud in de 5e klasse.

Team duo 1 heeft na een heel sterk begin, nu te maken met een mindere fase. Dit team verloor bij Vriendenschaar met 4-1 maar het heeft geen gevolgen. Doordat er voldoende punten zijn gehaald in eerdere wedstrijden staan ze 2e in de poule. Team duo 2 staat ook 2e in hun poule maar ze hopen in een onderling duel met Alexandria ’66, die evenveel punten heeft, te gaan voor het kampioenschap. Team duo 3 is ook veilig ondanks een 5-0 verlies bij OTTV. Team duo 4 doet het ook goed. Ze staan op een 4e plaats nadat ze met 3-2 verloren hebben bij Vriendenschaar.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook