Team 2 en DUO 2 kampioen!

Het nummer 2 is een goed nummer gebleken bij tafeltennisvereniging Kwiek. Zowel het reguliere team 2 als ook het DUO team 2 zijn kampioen geworden.
Het reguliere team had in hun laatste wedstrijd tegen Vriendenschaar genoeg aan drie gewonnen wedstrijden. Maar met een uitslag van 5-5 werd het duidelijk dat team 2 terecht kampioen is en gaat promoveren naar de 3e klasse.
Voor team DUO 2 was het behalen van het kampioenschap een moeilijker opdracht. In een onderling duel met Alexandria ’66 moesten Marcel de Rooij en Ad Werkman minimaal met 3 tegen 2 winnen. Deze opdracht werd uitstekend uitgevoerd. De jongemannen hebben met 5-0 gewonnen! Het waren spannende wedstrijden maar het is gelukt; promotie naar de 2e klasse.

Nu de competitie weer bijna is afgelopen, wordt het weer tijd voor toernooitjes. Vrijdag 19 april is het jaarlijkse Paasdubbeltoernooi.
Later volgen nog het onderlinge toernooi met TTV Reeuwijk en het eindtoernooi.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook