Najaarscompetitie bij tafeltennisvereniging Kwiek

Bij tafeltennisvereniging Kwiek is het seizoen weer begonnen met de najaarscompetitie.
Het eerste team speelt in de 1e klasse en presteert naar behoren. Ze hebben 2 wedstrijden gespeeld en hebben 10 punten. Team 2 is gepromoveerd naar de 3e klasse. Ze zijn ingedeeld in een zware poule en hebben het moeilijk en staan momenteel onderaan. Team 3 speelt al een aantal seizoenen 4e klasse maar de vorm is nog niet helemaal gevonden. Team 4 komt uit in de 5e klasse en staat halverwege hun poule. Ook team 5 speelt in de 5e klasse. Ze hebben afgelopen week met 9-1 gewonnen van TTVN Nieuwkoop en staan mede door deze uitslag gedeeld 2e in hun poule.

DUO team 1 is gepromoveerd naar de 2e klasse. Ze moeten nog even wennen aan het snellere spel maar deze week lukte ze het om met 1-4 van Hellevoets te winnen. Het DUO team 2 speelt in de 3e klasse en heeft na 3 wedstrijden 8 punten zodat het presteert naar behoren.
DUO team 3 speelt al een paar seizoenen in de 5e klasse. Dit seizoen zijn ze in een zwaardere poule ingedeeld en hebben nog maar 2 punten gescoord uit 3 wedstrijden.
DUO team 4 speelt in een kleine poule en hoeft daardoor jammer genoeg minder wedstrijden te spelen. Ze hebben pas 1 wedstrijd gespeeld. Deze werd helaas met 5-0 verloren van Reeuwijk.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook