Najaarscompetitie bijna klaar

De najaarscompetitie bij tafeltennisvereniging Kwiek is bijna afgelopen.

DUO team 2 speelde tegen TOV en wist met 1-4 te winnen. Dit team staat verrassend bovenaan in de poule met 4 punten voorsprong op de nummer 2. Volgende week kunnen ze tegen Scylla het kampioenschap binnenhalen.
Het eerste team speelt in de 1e klasse en heeft van DHC 3 met 9-1 gewonnen. Mede door deze prestatie staat het team op een derde plaats in hun poule.
Team 4 heeft tegen HTTV-070 met 6-4 gewonnen. Met nog 1 wedstrijd te gaan, tegen koploper PITT’75, moeten ze knokken voor punten om hun positie in de 5e klasse veilig te stellen.
DUO team 1 wist met 3-2 te winnen van Hellevoets Eff. Ze moeten nog een inhaalwedstrijd spelen, maar het is gelukt om de 2e klasse te handhaven.
Team 5 speelde tegen TTVN Nieuwkoop 5-5 gelijk. Dit team staat op een veilige 5e plaats.
Team 3 speelde tegen Combat en verloor met 6-4. Volgende week spelen ze tegen de koploper DHC. Gelukkig staan ze op een veilige 4e plaats.

Team 2 verloor kansloos met 0-10 tegen DHC 6. Na hun promotie naar de 3e klasse zijn ze in een zeer zware poule ingedeeld. Ze staan op de laatste plaats van de poule en degraderen naar de 4e klasse.
DUO team 3 heeft dit seizoen het moeilijk. Helaas staan ze onderaan in de poule en kunnen ze degradatie niet meer ontlopen.
DUO team 4 verloor met 2-3 van Reeuwijk, maar uit tegen Reeuwijk werd er met 5-0 verloren, dus deze uitslag is een stuk beter. Maar toch staan ze op de laatste plaats.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook