Kom je ook tafeltennissen?

Een nieuw jaar start meestal met goede voornemens. Wellicht heeft u het voornemen dit jaar meer te gaan bewegen. Dan kan tafeltennisvereniging Kwiek in Waddinxveen u misschien helpen. Tafeltennis is een laagdrempelige sport voor man en vrouw, jong maar ook ouderen, waarin we bewegen en het reactievermogen getraind wordt. Het enige wat je nodig heb is een sportbroek, shirtje en sportschoenen. Een batje kan je lenen. Mocht tafeltennis bij je passen, dan kun je later een batje aanschaffen.

Bij onze vereniging staat de gezelligheid voorop. Dus kom in actie en ga kijken of tafeltennis iets voor jou is. Je mag altijd een paar keer komen spelen. Op dinsdagavond is er gelegenheid op onze vrije speelavond vanaf 20:00 uur. Tevens is er de mogelijkheid om op woensdagmiddag bij de recreanten mee te doen vanaf 14:00 uur. Hebben we je interesse gewekt schroom niet en kom kijken. Adres en informatie is te vinden op deze website.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook