Maurice van Kuijvenhoven clubkampioen A-poule

Nadat vorige week bij tafeltennisvereniging Kwiek de clubkampioenschappen B-poule gespeeld is, was het vrijdag 24 januari tijd voor de A-poule. Er hadden zich 7 leden opgegeven, aangevuld met de 3 winnaars van de B-poule, waren er in totaal 10 spelers op het clubkampioenschap. Ze werden ingedeeld in 2 poules van 5 spelers.

De eerste poule werd gevormd door Adri Berckenkamp, Jacques Brand, Maurice van Kuijvenhoven, Ronald Verboon en Ad Werkman. Maurice won alle partijen en ging samen met Ronald door naar de halve finale. Maurice won alle partijen en werd dus eerste. Daarna volgde Ronald op een tweede plaats.
De andere poule bestond uit Jan Dibbets, Kees Vos, Anita Luyckx, Wim van Wageningen en Anita de Jong. Kees heeft in deze poule alle wedstrijden gewonnen en werd eerste, Wim werd tweede.

Hierna volgde de halve finales. Maurice wist met 3-0 te winnen van Wim. En Ronald won met 3-1 van Kees.
De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen Wim en Kees. In de onderlinge wedstrijd in de poule had Kees van Wim gewonnen maar nu trok Wim aan het langste eind. Kees bleef het proberen maar kwam elke keer net te kort. Wim legde dus beslag op de derde plaats.
De finalewedstrijd ging tussen Ronald en Maurice. Deze wedstrijd werd gewonnen door Maurice.
Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap, Maurice van Kuijvenhoven!
De kampioenschappen waren weer geslaagd, mooie partijen gezien.
Volgende week begint de voorjaarscompetitie weer. Tafeltennisvereniging Kwiek doet aan de competitie mee met 6 reguliere en 3 DUO teams.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook