Kampioenschap voor team 2 en team 5

Vorige week is de najaarscompetitie beëindigd. Nadat vorige competities voortijdig afgebroken werden, is het deze keer gelukkig gelukt om de competitie in zijn geheel af te werken. Voor vereniging Kwiek was het voor 2 teams feest door het behalen van het kampioenschap.

Team 2, bestaande uit Jacques Brand, Martin van Tol, Jan Dibbets en Adri Berckenkamp (zie foto), was dit seizoen van aparte klasse. Bijna elke wedstrijd werd met grote cijfers gewonnen. Het team behaalde in 10 wedstrijden 73 punten, 12 punten meer dan de nummer 2, Combat. Jacques Brand heeft maar 1 wedstrijd verloren. Het team gaat promoveren naar de 3e klasse.

 

Team 5 was door de bond ingedeeld in een poule tezamen met team 4. Al snel bleek dat beide teams zouden gaan strijden om het kampioenschap. Beide teams wonnen de wedstrijden tegen de andere verenigingen met gemak. Lange tijd lag team 4 op kop, maar aan het eind van het seizoen wist team 5, bestaande uit Corine van den Herik, Anita Luyckx, Bert Maas en Norbert Moret toe te slaan en het kampioenschap te behalen.

De vereniging feliciteert beide teams met het behaalde kampioenschap en wensen ze veel succes het volgende seizoen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook