Aanvang voorjaarscompetitie

Gelukkig is voor de tafeltennisvereniging Kwiek de competitie ook weer begonnen. Er is even gewacht tot de corona cijfers iets gunstiger werden maar half februari was het toch zover. De vereniging heeft dit seizoen 4 reguliere en 3 duo teams ingeschreven voor de competitie verdeeld over verschillende klassen. Elke poule bestaat uit 6 teams zodat er 10 wedstrijden in totaal gespeeld worden.

Team 1 is gepromoveerd naar de 3e klasse en zal naar verwachting een moeilijk seizoen hebben. Het is dit team gelukt om in 2 wedstrijden 7 punten te halen wat een goede prestatie is. Hopelijk slagen ze erin om in deze klasse te blijven.
Team 2, 3 en 4 spelen allemaal in de 5e klasse. Team 2 heeft beide partijen met 6-4 gewonnen en staan momenteel aan kop. Team 3 heeft de eerste wedstrijd met 7-3 gewonnen maar helaas de tweede wedstrijd met 6-4 verloren. Team 3 is een vernieuwd team met nieuwe leden. Het zal even wennen zijn, de eerste wedstrijd werd met 3-7 verloren, maar de vereniging heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Het doel is voor elk team behoud in deze klasse en wellicht kunnen sommigen verrassen.

Team DUO 1 komt uit in de 2e klasse. De eerste wedstrijd werd met 4-1 gewonnen en de tweede wedstrijd zelfs met 5-0. Doordat ze vorig jaar in de eerste klasse regulier speelden verwachten we dat ze om het kampioenschap gaan strijden.
Team DUO 2 speelt al een aantal seizoenen in de 3e klasse. Wedstrijd een werd met 3-2 gewonnen maar de tweede wedstrijd met 4-1 verloren. Ze hopen dit seizoen ook weer in de 3e klasse te blijven.
Team DUO 3 speelt 7e klasse. Doordat een speler tijdens de wedstrijd ongelukkig ten val kwam is de wedstrijd gestaakt. Binnenkort wordt de wedstrijd uitgespeeld. Er zijn nog geen prestaties te vermelden. Zij hebben het doel om in deze klasse te blijven spelen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook