Twee teams kampioen in voorjaarscompetitie

Nu de voorjaarscompetitie zo goed als afgelopen is kan de balans opgemaakt worden. Het is twee teams gelukt bovenaan in hun poule te eindigen en kampioen te worden.

Team DUO 1, bestaande uit Ronald Verboon, Kees Vos en Wim van Wageningen, waren in een spannende strijd om het kampioenschap verwikkelt met Twenty-one Up. Doordat Kwiek de laatste wedstrijd met 5-0 wist te winnen van HTV hebben ze, na tien wedstrijden, een punt meer behaald en kampioen geworden.

Team 4, bestaande uit Ada Smith, Peter Smith, Corine van den Herik, Bert Maas en Norbert Moret, had de opdracht om in hun laatste wedstrijd tegen ATTC minimaal vijf punten te halen. Het werd een spannende avond. Na een tussenstand van 4-4 lukte het gelukkig om de laatste twee wedstrijden te winnen. Zodoende zijn er nu genoeg punten gehaald en kunnen ze niet meer ingehaald worden door Vriendenschaar.
De vereniging feliciteert beide teams met het behaalde kampioenschap en wensen ze veel succes het volgende seizoen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook