Jan Dibbets clubkampioen poule B 2022-’23

Gelukkig kunnen de clubkampioenschappen weer gespeeld worden. Vrijdag 13 januari werd het clubkampioenschap B-poule gehouden. Er hadden zich 13 leden opgegeven zodat er 2 poules gemaakt konden worden, een poule van 6 en een van 7 spelers.

Nadat alle poule wedstrijden gespeeld waren gingen de nummers 1 t/m 4 per poule door naar de kwartfinale. In de ene poule waren dit Arie Fokker, Thijmen Rosbergen, Bert Maas en Sjaak Kuijf door, terwijl dit bij de andere poule Jan Dibbets, Chris van der Zon, Piet van Es en Norbert Moret waren.

De halve finales werden gespeeld door Arie tegen Chris en Thijmen tegen Jan. Een gewonnen wedstrijd gaat om 3 gewonnen sets.
Arie wist met 3-0 van Chris te winnen en ook Jan won van Thijmen met 3-0.
Zodoende ging de strijd om de derde en vierde plaats tussen Chris en Thijmen.
Chris kwam knap met 2-0 voor te staan maar Thijmen geeft nooit op. Hij kwam terug en wist de stand terug te brengen tot 2-2. Hierna moest de 5e set uitmaken wie de derde plaats ging behalen. Na een fanatieke strijd kwam Thijmen als winnaar uit de strijd.

De finalewedstrijd ging tussen Arie en Jan. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Jan.
Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap Jan Dibbets!
De nummers 1 t/m 2 zijn uitgenodigd om volgende week mee te doen met het clubkampioenschap B-poule.
Het was weer een gezellige clubavond met mooie partijen. Kortom een geslaagde avond.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook