Barry Loef clubkampioen A-poule 2022-’23

Na het kampioenschap vorige week van de B klasse was deze week de A klasse aan de beurt.
Er hadden zich 12 leden opgegeven, aangevuld met de 3 winnaars van de B-poule, kwamen we uit op totaal 15 spelers in het clubkampioenschap. We werden ingedeeld in 3 poules van 5 spelers.

Nadat ieder 4 partijen had gespeeld konden de kwartfinales bepaald worden. De spelers die door mochten naar de volgende ronde waren: Ronald Verboon, Kees Vos, Niels Marchand, Barry Loef, Chris van der Poel, Martin Loef, Wim van Wageningen en Jaap Cammeraat.

Hierna waren de halve finales. De ene wedstrijd ging tussen Barry Loef en Jaap Cammeraat. Jaap kwam op 0-2 voorsprong en de 3e game was zeer spannend maar uiteindelijk wist Barry deze te winnen. De 4e was ook voor Barry zodat het op een beslissende 5e game aankwam. Het was een mooie spannende wedstrijd met als winnaar Barry.
De andere halve finale wedstrijd ging tussen Ronald Verboon en Wim van Wageningen. Hier kwam Ronald als winnaar naar voren.

Toen was het tijd om de troostfinale te spelen om de 3e en 4e plaats. Jaap wist heel knap te winnen van Wim.

Aan het eind van een lange avond, en vele vermoeiende wedstrijden, was het tijd voor de finale. Ook dit was weer een spannende wedstrijd. Ronald wist de 1e game te winnen maar de volgende 3 games waren voor Barry. Dus Barry Loef is clubkampioen 2022-‘23.
Barry, Ronald en Jaap van harte gefeliciteerd met de behaalde prestaties.

De clubkampioenschappen waren zeer geslaagd, 2 gezellige avonden gehad en mooie partijen gezien.

Week 5 begint de voorjaarscompetitie weer. Tafeltennisvereniging Kwiek doet aan de competitie mee met 3 reguliere en 6 DUO teams.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook