Drie teams kampioen najaarscompetitie

De najaarscompetitie is alweer afgelopen. De competitie is gestart in september en Kwiek had zich ingeschreven met 2 reguliere teams en 9 Duo teams.
Het is 3 Duo teams gelukt om het kampioenschap te behalen.

Team Duo 3, bestaande uit Danny Vermeulen, Jaap Cammeraat en Hans Hoogendoorn zijn dit seizoen weer begonnen met wedstrijden spelen en ze zijn het duidelijk nog niet verleerd. Ze waren ingedeeld in de 3e klasse maar voor deze klasse zijn ze te sterk. Ze sloten af met 41 punten, 10 punten meer dan VVV op de 2e plaats.

Team Duo 4, Anita de Jong en Niels Marchand. In de voorjaarscompetitie was dit team gedegradeerd naar de 4e klasse. Maar voor de 4e klasse waren ze te sterk. Uiteindelijk hebben ze 38 punten weten te behalen en hopen weer terug te gaan naar de 3e klasse.

Ook team Duo 8, Jan Dibbets, Fred Bijman en Raymond Kooij, wist 41 punten te halen en daarmee het kampioenschap veilig te stellen. Jan wist al zijn partijen te winnen, Fred had alles gewonnen maar verloor net zijn laatste partij van het seizoen.

De vereniging feliciteert alle teams met het behaalde kampioenschap en wensen ze veel succes het volgende seizoen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook