Jaarafsluiting met gezellig kersttoernooi, competitie winnaars in het zonnetje gezet

Kerst dubbeltoernooi

Afgelopen vrijdag 15 december vond het jaarlijkse kerst dubbeltoernooi bij TTV Kwiek plaats met een leuk deelnemersveld. Het toernooi wordt gespeeld met verschillende dubbelpartners waardoor de speelsterkte gemixt wordt en het er flink fanatiek aan toeging.

De poulewinnaars streden vervolgens nog tegen elkaar in een best of 5 poule. Chris van der Poel werd de uiteindelijke winnaar en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. De 2e prijs ging naar Bert Maas, Hans Hoogendoorn en Peter Smith. Niet getreurd, voor iedereen was een prijs te verdelen!

Huldiging najaarscompetitie

Naast het toernooi werden de winnaars van de najaarscompetitie deze avond in het zonnetje gezet. Ze mochten een mooie medaille in ontvangst nemen met een lekkere versnapering van de Kaashakker uit Waddinxveen.

De winnaars zijn:
team 3 duo klasse 3: Jaap Cammeraat, Hans Hoogendoorn en Danny Vermeulen
team 4 duo klasse 4: Anita de Jong-Verheul (alle wedstrijden gewonnen!) en Niels Marchand
team 8 duo klasse 6: Fred Bijman, Jan Dibbets en Raymond Kooij

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en op naar het volgende seizoen!

V.l.n.r. Jan Dibbets, Fred Bijman, Anita de Jong en Hans Hoogendoorn
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook