TTV Kwiek bestaat 75 jaar!

TTV Kwiek bestaat 75 jaar en is nog volop in beweging. Afgelopen zaterdag 17 februari was op de kop af 75 jaar geleden dat tafeltennisvereniging Kwiek is opgericht en dit jubileum konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Uit praktische overwegingen werd het feest bij onze buren ‘muziekvereniging Concordia’ gevierd. Dit voelde in eerste instantie aan als ‘vreemd gaan’ maar gelukkig pakte dit heel goed uit. De ruimte van Concordia leent zich hier namelijk uitstekend voor. Fijn dat we hier gebruik van hebben mogen maken.

 

De voorbereiding begon met vrijwilligers die de zaal in de kleuren Kwiek-blauw en goud versierden. Dat de club 75 jaar bestaat was overal duidelijk te merken. Bij aanvang omstreeks 17.30 uur werd het feest met een glas bubbels officieel geopend door de voorzitter Sjaak Kuijff en onze wethouder mevrouw Leferink. In de toespraken werd aangehaald dat de vereniging veel meer is dan alleen een potje tafeltennis voor jong en oud. Langdurige vriendschappen zijn door de jaren heen ontstaan en het sociale karakter staat voorop.

 

Voor de hapjes en drankjes werd tijdens de avond goed gezorgd. Hollandse hapjes afkomstig van de voorzitter, Indische hapjes van familie de Bakker en Cafetaria de Bulldog die het uitgebreide buffet heeft verzorgd. Bij de koffie een mooi opgemaakte cupcake van familie Chan.

 

De oudere leden konden een dansje wagen met de voor menigeen bekende nummers van The Weepers. Voor op de achtergrond had Chris van der Poel nog een rustig muziekprogrammaatje uitgezocht. Al met al voor ieder wat wils.

 

Met dank aan de leden, sponsoren, oud leden (onder andere uit Friesland, Brabant en Limburg) en de vrijwilligers, die zowel voor als tijdens de feestdag heel veel werk hebben verricht, kunnen we met een  goed gevoel op dit feest terugkijken en als zeer geslaagd zien. Op naar het volgend jubileum.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook