Eindstand Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is inmiddels afgelopen, dus hoog tijd om de eindstanden van onze teams te bekijken.

Kwiek 1:

Het is Kwiek 1 helaas niet gelukt om degradatie te voorkomen in de laatste twee wedstrijden waardoor het volgend seizoen een niveautje lager actief zal zijn. Daar kunnen ze hopelijk weer om het kampioenschap strijden om snel terug te promoveren naar de vijfde klasse.

Kwiek 2:

Kwiek 2 heeft hun vijfde plek behouden. Daarnaast werd die vijfde plek nog extra kracht bijgezet door de nummer 6 ‘Reeuwijk 4’ met 1-9 te verslaan in de laatste wedstrijd. Een mooie afsluiter van het seizoen en alvast een opmaat naar goede prestaties na de zomer.

Kwiek Duo 1:

Kwiek Duo 1 is kampioen geworden door de beslissende wedstrijd tegen Taveri 2 met 3-2 te winnen! Daarna volgde nog een wedstrijd tegen ‘De Boer Taverzo 3’ die met 1-4 werd gewonnen, waardoor er uiteindelijk in de eindstand een duidelijk gat van 5 punten geslagen is met de nummer twee. Na een aantal seizoenen waarbij het net niet lukte, zijn de gebroeders Loef er dit seizoen wél in geslaagd om te promoveren naar de Eerste Klasse. Een mooie beloning na een prachtig seizoen.

Kwiek Duo 2:

Duo 2 heeft heel knap het onderlinge duel met de nummer één ‘TOP 1’ met 1-4 gewonnen. Hierdoor was het verschil verkleind naar slechts 1 punt met nog één wedstrijd te gaan. Helaas wonnen zowel Top 1 als ons Duo 2 het laatste duel met 4-1, waardoor het verschil van 1 punt intact bleef en grijpt Duo 2 helaas nét naast het het kampioenschap. Desondanks kan Duo 2 terugkijken op een goed seizoen met knappe resultaten.

Kwiek Duo 3:

Duo 3 stond er goed voor maar heeft helaas het onderlinge duel met de nummer twee ‘Overschie 1’ met 4-1 verloren. Hierdoor kon ‘Overschie 1’ met een 1-4 overwinning in hun laatste duel Duo 3 inhalen. Net als Duo 2 komen ze dus net 1 punt tekort om het kampioenschap binnen te slepen. Helaas geen promotie dus, maar toch een knap seizoen gedraaid. Hopelijk zal het volgend jaar wel lukken.

Kwiek Duo 4:

Duo 4 kon nog kampioen worden, maar was wel afhankelijk van de prestaties van Reflex 2. Helaas hebben zij hun laatste twee wedstrijden met 5-0 gewonnen, waardoor Duo 4 geen kans meer maakte op de eerste plek. Met 33 punten en een tweede plek kan er toch wel gesproken worden over een geslaagd seizoen.

Kwiek Duo 5:

In de poule van Duo 5 kon het alle kanten op gaan, en dat is ook aan de eindstand te zien. Alle teams zijn met een verschil van slechts 2 punten van elkaar geëindigd, waarbij Duo 5 uiteindelijk vierde is geworden met 19 punten. Toch denk ik dat ze trots kunnen zijn op hun prestaties gezien het geringe verschil met de nummer 1.

Kwiek Duo 6:

Duo 6 stond derde en is ook derde gebleven. Al met al een prima seizoen, met een mooie afsluitende 5-0 overwinning kan er met goede moed naar volgend seizoen toegeleefd worden.

Kwiek Duo 7:

Duo 7 was al gedegradeerd, maar heeft de laatste twee wedstrijden toch nog wat puntjes bij elkaar gesprokkeld om de pijn te verzachten.

Kwiek Duo 8:

Duo 8 heeft uiteindelijk de benodigde punten behaald om niet te degraderen. Helaas net niet genoeg punten om wat plekjes te stijgen, maar de 5de plek is wel netjes veiliggesteld. Op naar een betere ranking in het volgende seizoen!

Nu de voorjaarscompetitie is afgelopen kunnen alle teams zich weer opladen in de zomer om vervolgens weer te schitteren in de najaarscompetitie. In de tussentijd zal er gezellig getraind worden op de dinsdagavonden en de woensdagmiddagen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook