Twee-dorpentoernooi TTV Reeuwijk – TTV Kwiek

Afgelopen donderdag zijn wij door TTV Reeuwijk uitgenodigd voor het twee-dorpentoernooi. Dit toernooi heeft al een lange geschiedenis, maar is de afgelopen jaren, mede door corona, niet gehouden. Erg leuk dus dat we dit jaar de traditie weer voort kunnen zetten.

 

Het was volle bak met in totaal rond de 32 deelnemers (16 per club), die verdeeld werden in 4 groepen om het overzichtelijk te houden. Iedere speler werkte 3 single partijen en 1 dubbel partij af tegen spelers van de andere club. Partijen bestonden uit 3 sets, en elke gewonnen set telde als 1 punt. Zo werden alle punten van de clubs aan het eind van de avond bij elkaar opgeteld en werd op die manier de winnaar bepaald.

Na een lange gezellige avond vol met leuke wedstrijden was TTV Reeuwijk uiteindelijk (met een ruime marge) de sterkste, proficiat aan TTV Reeuwijk! Ondanks het verlies heeft iedereen een gezellige avond gehad en was de sfeer geweldig. Veel dank aan TTV Reeuwijk voor de gastvrijheid en de organisatie van dit toernooi. Hopelijk kunnen we dit volgend jaar een vervolg geven met een nieuwe editie.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook