Lid worden?

Leuk dat je lid wilt worden bij TTV Kwiek. Mocht je nog geen 18 zijn, of je wilt gebruik maken van ons officiële aanmeldingsdocument, dan kan je dat hier downloaden.

De lidmaatschapstarieven kan je vinden onder Info -> Contributie op de website. Voor het online aanmelden vragen we je om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

De trainingstijden zijn te raadplegen via Info -> Trainingen. Op deze pagina staat ook o.a. vermeld dat de eerste vier keer trainen gratis en vrijblijvend is.

Wij wensen je veel plezier bij TTV Kwiek!

Aanmeldingsformulier

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum

Postcode

Woonplaats

Wilt u competitie spelen?
JaNee

Bondsnummer

Bent u eerder lid geweest van een tafeltennisvereniging, vul dan hierboven uw (voormalige) bondsnummer in.

Het lidmaatschap wordt aangegaan per seizoen (1 juli t/m 30 juni); bij ingaan lidmaatschap voor het resterende gedeelte het aantal maanden naar evenredigheid tot 30 juni en daarna stilzwijgend verlengd.
Opzeggen schriftelijk of per email bij de penningmeester. Gaat u hier mee akkoord?